Zoeken
zorgwoning udenhout (17).jpg
fort isabella

Fort Isabella - Utrecht

Aangaan van complexe uitdagingen

Bedrijfspanden, kantoren, scholen, zorgwoningen en -complexen… Om wat voor specialistisch nieuwbouwproject het ook gaat, vertrekpunt is voor ons altijd inzicht in de processen van de gebruiker. Dat is wat als vanzelfsprekend voorop staat; klantgerichtheid die leidt tot kostenefficiënt en duurzaam bouwen. Ook als het gaat om wonen. We realiseren voor zorginstellingen bijvoorbeeld wooneenheden, waar cliënten comfortabel kunnen wonen, met bijzondere aandacht voor veiligheid en hygiëne, gebruiks- en onderhoudsgemak.

De ene keer gaat het bij specialistische nieuwbouw om speciale ontwerpen, constructies en materiaaltoepassingen. Een andere keer om het realiseren van compleet nieuwe functionele ruimtes in een bestaand pand; op het grensvlak van transformatie en nieuwbouw. Of om projecten die qua planning en logistiek het uiterste van ons vragen. Het aangaan van dergelijke complexe uitdagingen, samen met opdrachtgever en gebruikers, is wat de Bonth van Hulten beweegt.

MorgenWonen

MorgenWonen

VolkerWessels ontwikkelde het baanbrekende concept MorgenWonen. Comfortabele, gezonde en betaalbare woningen die in de MorgenWonen fabriek worden geproduceerd onder geconditioneerde, optimaal beheersbare omstandigheden. Het technische fundament van MorgenWonen is een industrieel platform. De woningen zijn samengesteld uit slimme bouwdelen: de platformelementen. Deze zijn exclusief ontwikkeld voor MorgenWonen.

De hoogwaardige all-in, kant-en-klare bouwdelen en units worden plug & play gemonteerd op de bouwplaats. Bouwen wordt assembleren. De woningen zijn binnen één dag wind- en waterdicht en worden binnen 10 dagen na montage van de laatste woning woonklaar opgeleverd.

De Bonth van Hulten is actief dealer van de MorgenWoning.

Website MorgenWonen