Zoeken

Onze vakmensen

De Bonth van Hulten staat voor vakmanschap. Onze mensen zijn gedreven vaklieden in hart en nieren. Ons team bestaat uit 50 vakmannen en vakvrouwen. Vijf van hen bewijzen hun vaardigheid in de werkplaats, 25 specialisten staan op de bouw en 20 collega’s werken op ons kantoor in Nieuwkuijk.

Nijenrode_Koetshuis_08.jpeg

Overigens zijn het niet uitsluitend ervaren krachten. Het team is gevarieerd en bestaat uit zowel ervaren vaklieden als jonge, leergierige mensen aan het begin van hun carrière. Uiteraard zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.

Werkplaats

Werkplaats - Nieuwkuijk

In de werkplaats

In de werkplaats werken we met passie en trots aan het zo identiek mogelijk namaken van originele elementen die binnen de projecten nodig zijn. Alles maatwerk, niets standaard. Hier worden authentieke deuren, kozijnen met originele architraven en lijsten, draairamen, vensters met oude hefsystemen, speciale luikjes en zelfs complete serres gemaakt. Zagen, schaven, draaien, frezen … met de meest moderne machines of traditioneel met de hand. Hier zijn ervaring en precisie vereisten. En bovenal liefde voor ambachtelijk vakmanschap. 

lunetten

De Lunetten - Utrecht

Op de bouw

Onze mensen op de bouw zijn uitgesproken vaklieden op het gebied van restauratie, renovatie en specialistische nieuwbouw. Dat vraagt toewijding, vaardigheid en kennis. Flexibiliteit en creativiteit ook. Vaak werken we immers aan monumentale panden waarvan de staat vooraf lastig is in te schatten. Dat betekent veel overleg, kennis en ervaringen delen. Ook zorgen voor een nette, veilige bouwplaats en voor zo min mogelijk overlast zien wij als onderdeel van ons vakmanschap.

Chronologisch_klein-94.jpg

Kantoor - Nieuwkuijk

Op kantoor

Vakmanschap houdt ook in dat een project als een goed geoliede machine verloopt. Binnen de gestelde kaders van tijd, budget en kwaliteit. Onze mensen op kantoor zorgen daarvoor. Een klein team verwerft projecten en meet de haalbaarheid. In nauwe samenwerking met collega’s die gespecialiseerd zijn in het calculeren van restauratie en specialistische nieuwbouw. Een ander team bereidt het werk voor en zorgt dat de uitvoering soepel kan verlopen. Onder leiding van onze uitvoerders en begeleid door onze projectleiders.