Zoeken
kerk baronielaan, breda

Disciplines

Restaureren. Verduurzamen. Herbestemmen. Specialistische nieuwbouw. Dit zijn de disciplines waarop de Bonth van Hulten zich focust. Met de juiste kennis en kunde. Met de juiste vakmensen. Met passie en trots. 

Onderwerpen

Herbestemming

Om verwaarlozing en waardeverlies te voorkomen, wil je leegstaande gebouwen snel een nieuwe bestemming geven. De Bonth van Hulten kan daar als geen ander bij helpen.

Verduurzaming

Renovatie en verduurzaming is wezenlijk anders dan nieuwbouw. Het veronderstelt een andere houding, omdat je in de leefomgeving van mensen werkt. Je wilt hen zo min mogelijk overlast bezorgen. Dat is het uitgangspunt bij al onze renovatiewerken.

Restauratie

Het restaureren van een historisch pand vraagt niet alleen bijzondere bouwtechnische kennis. Ook historisch besef en inzicht in procedurele zaken zijn van belang. Deze combinatie maakt de Bonth van Hulten tot restauratieaannemer pur sang.

Specialistische nieuwbouw

Specialistische nieuwbouw vraagt om vakmanschap, creativiteit en flexibiliteit. En vooral ook inlevingsvermogen. De Bonth van Hulten realiseert nieuwbouw die daadwerkelijk beantwoordt aan de behoefte van opdrachtgever en gebruikers.