HomeOver ons

Wat maakt ons onderscheidend?

We denken met u mee

Renovatie, restauratie, herbestemmen en gespecialiseerde nieuwbouw maar ook service en onderhoud, lange termijn onderhoud en de realisatie van kleinschalige projecten, dat zijn de specialismen waar de Bonth van Hulten in uitblinkt. Dit levert ons een prachtige portfolio en tevreden opdrachtgevers op. De voortdurende bijscholing en het enthousiasme van onze vakmensen zorgt ervoor dat we ieder project als een uitdaging zien. Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken we altijd het beste resultaat.

We zijn ook Bewuste Bouwers, een leerbedrijf én specialisten op het gebied van duurzaamheid, slimmer bouwen en van alle relevante keurmerken in ons vakgebied.

De kwaliteiten van de Bonth van Hulten

De Bonth van Hulten bezit een aantal eigenschappen die voor een eigen identiteit zorgen en die ervoor zorgen dat de Bonth van Hulten onderscheidend is ten opzichte van collega’s in de markt. We worden herkend en erkend door onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

1. We zijn eerlijk en oprecht

Onze klanten weten vooraf waar ze aan toe zijn. Geen verrassingen achteraf en geen onduidelijkheden vooraf. We zijn open en eerlijk en draaien er niet omheen. Onze calculaties zijn helder en betrouwbaar, onze materialen eerlijk en duurzaam en onze medewerkers zijn eerlijk en oprecht.

2. We zijn slim

We werken constant aan verbetering van onze aanpak en systemen. We willen ons werk altijd beter, efficiënter en/of goedkoper te maken. Belangrijke innovaties zijn schilrenovatie, waarmee we woningen sneller, beter en goedkoper opknappen en isoleren. We zijn er trots op, maar vinden ook dat het altijd beter kan en nog beter. Nog slimmer.

3. We kunnen veel

We zijn van veel markten thuis. We zijn gespecialiseerd in renovatie, restauratie, herbestemmingen en gespecialiseerde nieuwbouw maar ook in service en (lange termijn) onderhoud en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Voor al dat werk geldt dat we het er niet zomaar een beetje bij doen. Nee, we zijn specialist. Voor grootschalige nieuwbouwprojecten verwijzen we graag naar ons zusterbedrijf Van de Ven Bouw en Ontwikkeling bv in Tilburg.

4. We zijn Brabants

We zijn de bouwers met een zachte g. Onze vestigingsplaats, Nieuwkuijk, en onze medewerkers maken ons tot een typisch Brabantse bouwer. Dat betekent dat we niet alleen weten wat er speelt in ons werkgebied, maar dat we de taal spreken en het vak verstaan. We zijn betrokken, plezierig in de omgang en klantgericht.

5. We staan er niet alleen voor

De Bonth van Hulten bestaat al ruim 120 jaar - en we zorgen ervoor dat we nog heel lang blijven bestaan. Wat daarbij helpt is dat we een onderdeel zijn van VolkerWessels. Dat bezorgt ons niet alleen de mogelijkheid om financieel te participeren in projecten, maar geeft ons ook een stevig fundament.

6. Wij maken het

Door onze vakkundigheid is niets ons te hoog gegrepen. Met een uitgebreide werkplaats en vakkundige medewerkers kunnen wij ervoor zorgen dat alles maakbaar is. We zijn succesvol. Onze medewerkers weten wat bouwen is.

+