Zoeken

Over ons

De Bonth van Hulten is een bouwer die zich succesvol toelegt op Restauratie, Verduurzaming, Herbestemming en Specialistische nieuwbouw. We zijn gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk.

kantoor en werkplaats De Bonth van Hulten (12).jpg

Ons bedrijf en onze mensen staan in de markt bekend om hun vakmanschap. Om hun expertise én passie, die maken dat we in onze vier vakgebieden excelleren. Als Erkend Restauratie Bedrijf beschikken we over het ERB-certificaat en zijn we aangesloten bij de Vakgroep Restauratie.

Onze kwaliteiten

Opdrachtgevers werken graag samen met de Bonth van Hulten. Vanwege ons vakmanschap, onze innovatiekracht en toewijding in renovatie, restauratie, herbestemming en gespecialiseerde nieuwbouw. Maar ook in service, (lange termijn) onderhoud en bijzondere kleinschalige projecten. Kenmerkend voor onze projecten is dat we altijd aan, op, in een bestaande omgeving bouwen. We zijn ons heel bewust van de omgeving, gebruikers en bewoners en gaan daar zorgvuldig mee om. We denken mee met de opdrachtgever; samen bereiken we immers het beste resultaat.  

We ‘leven’ onze kernwaarden; de kwaliteiten die ons onderscheiden en waaraan men ons herkent.

Vakmanschap
Onze mensen zijn gepassioneerde bouwers. Ze verstaan hun vak als geen ander en halen hun trots en plezier uit wat ze maken. Traditioneel ambachtelijk, maar ook innovatief en grensverleggend. We werken continu aan verbetering van onze aanpak, technieken en systemen. Omdat het altijd beter en mooier, (kosten)efficiënter en duurzamer kan.

Samenwerken
Alleen samen kom je verder. We verdiepen en verplaatsen ons in opdrachtgever, gebruiker en andere stakeholders en vertalen hun wensen en eisen in een perfect resultaat. Ook intern slaan we daarvoor de handen ineen en doen we een beroep op de kennis en kunde van onze zusterbedrijven binnen het VolkerWessels-concern en andere partners.

Trots
In welk vakgebied we ons ook bewegen, we zijn specialisten pur sang. We werken aan de mooiste projecten, vaak van unieke monumentale en cultuurhistorische waarde. De trots die we daaruit halen, is de drive om de lat steeds weer hoger te leggen. Om met ieder project te verbeteren, te vernieuwen en te groeien zijn we klaar voor een duurzame toekomst.

kantoor en werkplaats De Bonth van Hulten

Kantoor - Nieuwkuijk

Onze historie

In 1892 startte Jan de Bonth zijn timmermans- en aannemersbedrijf De Bonth. Klein van omvang, maar groots in vakmanschap en ambities.

Lees meer
Nijenrode_Koetshuis_08.jpeg

Onze vakmensen

De Bonth van Hulten staat voor vakmanschap. Onze mensen zijn gedreven vaklieden in hart en nieren.

Lees meer
kantoor en werkplaats De Bonth van Hulten

Werkplaats en kantoor - Nieuwkuijk

Onze eigen werkplaats

De Bonth van Hulten staat voor maatwerk en kwaliteit. Onze eigen werkplaats is daarbij van cruciaal belang.

Lees meer