Zoeken

Bewuste Bouwers

Wij kunnen niet zonder onze vakmensen. Om hen goed, veilig en prettig te laten werken, hanteren wij de gedragscode Bewuste Bouwers.

Lunetten

Ons moederbedrijf VolkerWessels Nederland is een van de initiatiefnemers van Bewuste Bouwers. Dit keurmerk geeft opdrachtgevers zekerheid dat we verantwoord werken. Zo bevorderen we onze professionaliteit en maken we die zichtbaar, met name op de bouwplaats. Zo zorgen we niet alleen goed voor onze mensen, maar dragen we tevens bij aan een positief imago van de bouw.

Dat is niet zo verwonderlijk, want moederbedrijf VolkerWessels Nederland bv is één van de initiatiefnemers van de Stichting Bewuste Bouwers. Een stichting, die vanzelfsprekend onafhankelijk opereert van de aangesloten bouwbedrijven. Het keurmerk geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat we verantwoord werken. En zo professionaliteit bevorderen en die professionaliteit zichtbaar maken, ook en vooral op de bouwplaats. Dat we zo het imago van de bouw verder verbeteren is mooi meegenomen. Dat u zeker weet dat we ons goed gedragen op de bouwplaats, is wat ons betreft nog belangrijker.