Zoeken

Veilig en duurzaam

helicon (28).jpg

Duurzaamheid

Of we nu ontwikkelen of realiseren, renoveren of restaureren, duurzaamheid is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Omdat we zuinig en verantwoord willen omgaan met wat de aarde ons biedt.

Lees meer
KnipselUIHEAF.PNG

Sociaal ondernemen

Werken en leren gaan bij ons hand in hand. We vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen zich te ontwikkelen. Om onder begeleiding van een ervaren collega het vak te leren en zo door te groeien naar een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. Het liefst binnen bij de Bonth van Hulten of een van de andere werkmaatschappijen van VolkerWessels, want we kunnen altijd enthousiaste vakmensen gebruiken. VolkerWessels Inclusief ondersteunt ons hierbij.

Lees meer
Afbeelding1.png

MorgenWonen

De woonvariaties die MorgenWonen realiseert, zijn heel gevarieerd en sluiten naadloos aan bij de eisen die corporaties stellen wanneer zij hun woningaanbod willen uitbreiden of actualiseren. Geen twee woningportefeuilles zijn gelijk en daarom is iedere oplossing maatwerk. Maar op een aantal zekerheden kun je altijd rekenen.

Lees meer
st Nicolaaskerk 03.jpg

Onze verantwoordelijkheid

Wij kunnen niet zonder onze vakmensen. Om hen goed, veilig en prettig te laten werken, hanteren wij de gedragscode Bewuste Bouwers.

Lees meer
Kerkstraat 8 06.jpg

Onze garanties

Opdrachtgevers, gebruikers, partners en medewerkers hebben recht op zekerheid. Wij bieden die in de vorm van een groot aantal certificaten en keurmerken.

Lees meer