Zoeken

Onderdeel van VolkerWessels

Een wendbaar en gespecialiseerd MKB-bedrijf, maar ook een stabiele en betrouwbare multinational. Omdat we onderdeel zijn van één van de grootste bouwondernemingen van Nederland, kunnen we tegen een stootje. En zijn we in staat om risicodragend te participeren, dat juist in deze tijd een geruststellende gedachte kan zijn.

B_SNF4810.jpg

VolkerWessels

VolkerWessels is een Nederlands bouwconcern met een decentrale organisatievorm en zo’n 120 werkmaatschappijen. Actief in drie marktsectoren: Bouw & Vastgoed, Infrastructuur en Energie & Telecom.

VolkerWessels speelt met haar 16.000 medewerkers een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Of het nu gaat om ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren of exploiteren, VolkerWessels is een onderneming die kansen benut en duurzame innovaties introduceert.

De kracht van VolkerWessels ligt in het decentrale model. Iedere werkmaatschappij is zelfstandig maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Bij integrale multidisciplinaire projecten worden de krachten gebundeld om een optimaal resultaat te bereiken.

De strategie van VolkerWessels is het versterken van de huidige onderneming in balans met de omgeving: veilig, integer en duurzaam. Autonome groei is het uitgangspunt waarnaast acquisities, onder voorwaarden, niet worden uitgesloten. Doel van VolkerWessels is de positie te versterken en uit te bouwen dat de onderneming een leidende positie inneemt. De basis van VolkerWessels wordt gevormd door onze medewerkers en ons management. Het is dan ook essentieel de kwaliteit van onze mensen te waarborgen en waar mogelijk te versterken.

 

download.png

Voor meer informatie:

VolkerWessels Nederland bv / Concern Communicatie
Podium 9, 3826 PA Amersfoort
Postbus 2767, 3800 GJ Amersfoort
tel. 088-1866111
info@volkerwessels.com

VolkerWessels