icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Udenhout

Zorgwoning

Met eenzelfde vakmanschap, respect en toewijding waarmee historisch panden in hun oorspronkelijke luister worden hersteld, realiseert De Bonth van Hulten ook specialistische nieuwbouw. Zo bouwden we in Udenhout op initiatief van Stichting Samenthuis een zorgwoning met 24-uurszorg voor zeven jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

Status
Gerealiseerd
Bouwperiode
april 2019 - december 2019
Opdrachtgever
Stichting SFO
Architect
De Twee Snoeken
Bouwjaar
2019
Adres
Teunisbloem 23, 5071 RB Udenhout
Categorie
Specialistische nieuwbouw

Onze werkzaamheden

Het ontwerp van het zorgcomplex is van hoge kwaliteit. Met een uitgekiende detaillering, een hoog afwerkingsniveau en high class installaties is het een zeer energiezuinige en duurzame zorgwoning. De woning is bovendien voorzien van zowel vloer– als plafondverwarming, voor een comfortabel en veilig binnenklimaat. In het ontwerp is uiteraard rekening gehouden met de jonge bewoners, die vaak slecht ter been zijn of helemaal niet kunnen lopen. Een project waarin we onze trots én ons hart hebben kunnen leggen!

Goirle Huize Stella
Contactpersoon
Geoffrey van den Berg
Projectleider
GvdBerg@debonthvanhulten.nl