icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Teteringen

Woonzorgcentrum Zuiderhout

De Bonth van Hulten heeft onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd uit aan daken van het woonzorgcentrum Zuiderhout te Teteringen.

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
Stichting Woonzorgcentra Zuiderhout Teteringen
Dakomvang
4.200 m2
In gebruik
Tijdens de realisatie bewoond gebleven

Onze werkzaamheden

In woonzorgcentrum Zuiderhout verricht De Bonth van Hulten een reeks onderhouds-werkzaamheden aan de daken. Het werk heeft betrekking op de zink- en lei bedekking en de keramische dakpannen. Bij de, in slechte staat verkerende, dakkapellen wordt houtrot aangepakt. Gelijktijdig met de vele dakwerkzaamheden zal de opdrachtgever, met gebruikmaking van onze steiger, rechtstreeks alle gevelkozijnen laten schilderen.

Uitdaging

Het gebouw bleef tijdens de uitvoering volledig bewoond/in gebruik. Om de veiligheid van bewoners te waarborgen en overlast te beperken is er daarom veel afstemming geweest met de opdrachtgever.

Contactpersoon
Annette Pasveer
Commercieel manager
apasveer@debonthvanhulten.nl