icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Breda

Wolfslaar

De Bonth van Hulten realiseert de restauratie, verbouwing en uitbreiding van het restaurant Wolfslaar te Breda.

Status
Gerealiseerd
Opdrachtgever
Grondbedrijf Gemeente Breda
Architect
Ir. K. van Roon Breda
Bouwperiode
februari 2011 - april 2011
Projectomvang
480 m2

Onze werkzaamheden

Het rijksmonument Restaurant Wolfslaar aan de Wolfslaardreef in Breda is verbouwd. Onderhoudswerk is uitgevoerd binnen en buiten het bestaande restaurant. Ook had er nieuwbouw plaats van een bergingsgebouw dat is voorzien van een gevelstucsysteem. Verder zijn diverse restauratiewerkzaamheden, bestrating- en beplantingswerkzaamheden uitgevoerd.

De interne verbouwing van het restaurant gebeurde inclusief het plaatsen van een vrijstaande berging, de bouwkundige aanpassingen van de nieuwe duurzame keuken met energieterugwinning, toiletvoorzieningen, kleedruimten en kantine. Daarna volgde het interne en externe onderhoud aan het bestaande pand van ruimten die niet bouwkundig aangepast werden. Het betrof hier onder meer het schilderwerk van binnen- en buitenwanden, plafonds en bestaande, te handhaven, binnen- en buitenkozijnen.

Contactpersoon
Annette Pasveer
Commercieel manager
apasveer@debonthvanhulten.nl