HomeOver onsCertificaten

Certificaten

Met gepaste trots willen we melding maken van de certificaten, diploma's en keurmerken die we in ons bezit hebben. Niet minder belangrijk is de betrokkenheid van onze medewerkers, die we niet in een ingelijst document kunnen vangen. Dit alles zorgt ervoor dat de resultaten er mogen wezen en dat we meer dan trost zijn op de reeds gerealiseerde projecten.

Medewerkers voor wie dat in de uitvoering van hun werk van belang is, beschikken over VCA-certificaten. We wonnen in 2012 de Passief Bouwen Award (voor de Passief Huis-renovatie van woningen in Nieuwkuijk en Haarsteeg), we beschikken over keurmerken en certificaten met betrekking tot onder meer BREEAM-NL Expert, FSC, ERB en de CO2-prestatieladder. We zijn een erkend leerbedrijf. En we mogen ons Hofleverancier noemen.

 

FSC®

De Bonth van Hulten BV neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door op een duurzame manier vorm te geven aan de bedrijfsactiviteiten.

Door structureel aandacht te schenken aan het inkopen van duurzame materialen levert De Bonth van Hulten BV een bijdrage aan het verantwoord vormgeven van de maatschappij.

De Bonth van Hulten BV  heeft als schakel in de handelsketen (Chain of Custody) van hout(producten) daarom de bedrijfsprocessen gecertificeerd conform de FSC certificeringsrichtlijn.

Het certificaat van De Bonth van Hulten BV is met goedkeuring door SCS Global Services afgegeven en kunt u inzien door op de link te klikken. 

Certificaten & diploma's

+