icon-arrow-right
HomeOver onsBewuste Bouwers

We gedragen ons

De Bonth van Hulten heeft niet alleen oog voor haar vak. Vanzelfsprekend hebben we ook oog voor de omgeving, de medewerkers en het milieu. Zonder onze vakmensen kan er niet gebouwd worden. We zorgen ervoor dat ze veilig kunnen werken, in een prettige omgeving met goede materialen. Daarom is er de gedragscode Bewuste Bouwers.

Dat is niet zo verwonderlijk, want moederbedrijf VolkerWessels Nederland bv is één van de initiatiefnemers van de Stichting Bewuste Bouwers. Een stichting, die vanzelfsprekend onafhankelijk opereert van de aangesloten bouwbedrijven. Het keurmerk geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat we verantwoord werken. Op deze manier bevorderen we professionaliteit en maken we die zowel op kantoor als op de bouwplaats zichtbaar.

Dat is niet zo verwonderlijk, want moederbedrijf VolkerWessels Nederland bv is één van de initiatiefnemers van de Stichting Bewuste Bouwers. Een stichting, die vanzelfsprekend onafhankelijk opereert van de aangesloten bouwbedrijven. Het keurmerk geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat we verantwoord werken. En zo professionaliteit bevorderen en die professionaliteit zichtbaar maken, ook en vooral op de bouwplaats. Dat we zo het imago van de bouw verder verbeteren is mooi meegenomen. Dat u zeker weet dat we ons goed gedragen op de bouwplaats, is wat ons betreft nog belangrijker

+