Zoeken

Restauratie

Het restaureren van een historisch pand vraagt niet alleen bijzondere bouwtechnische kennis. Ook historisch besef en inzicht in procedurele zaken zijn van belang. Deze combinatie maakt de Bonth van Hulten tot restauratieaannemer pur sang.

kerk, harmelen (26).jpg

Expert in restauratie

Of het nu gaat om de restauratie van een kerk, een kasteel, een monumentale gevel of een eeuwenoude sluis, opdrachtgevers weten ons te vinden. Omdat ze weten dat de Bonth van Hulten de expert is die hun werk respectvol en vakkundig in de authentieke staat herstelt. Keurig volgens plan en budget.

Begeleiding van A tot Z

De Bonth van Hulten heeft meer dan 125 jaar ervaring als restauratieaannemer. We brengen bouwwerken met historische waarde nauwgezet terug in hun oorspronkelijke staat.  Eventueel met nieuwe gebruiksfuncties. Ook de begeleiding van het hele restauratieproces, historisch onderzoek en contacten met gemeente en Rijksoverheid nemen we voor onze rekening.

ERB-gecertificeerd

De Bonth van Hulten is Erkend Restauratie Bouwbedrijf en beschikt daarmee over het kwaliteitskeurmerk om monumentale gebouwen te onderhouden en te restaureren.

Neem contact op