Zoeken

Herbestemmen

Om verwaarlozing en waardeverlies te voorkomen, wil je leegstaande gebouwen snel een nieuwe bestemming geven. De Bonth van Hulten kan daar als geen ander bij helpen.

Heilige hartenkerk sessie 29 klein-120.jpg

Oud gebouw, nieuwe toekomst

Een van onze specialismen is het transformeren/herbestemmen van bestaande panden. Met name gebouwen met historische waarde, zoals kerken, oude scholen en fabrieken. Die specialisatie gaat verder dan een bouwtechnische transformatie. Anders dan traditionele bouwbedrijven, onderzoeken en toetsen we ook de financiële en economische haalbaarheid. We verdiepen ons in de monumentale wettelijke kaders van het gebouw, in bestemmingsplannen en procedures. Dit alles werken we uit tot een definitief plan dat onze vakmensen vervolgens exact volgens afspraak uitvoeren.

Inclusief onderhoud

Een bijzonder pand vraagt vaak bijzonder onderhoud. Zonder de juiste expertise kan dat behoorlijk in de kosten lopen. Daarom nemen wij voor veel opdrachtgevers na oplevering ook het beheer op ons, in de vorm van een lange termijn onderhoudscontract. Zo nemen we niet alleen alle zorg, maar ook alle werk uit handen.

Kijk hieronder voor een van onze herbestemmingsprojecten!