icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Breda

Colijnstraat

De Bonth van Hulten renoveerde 78 woningen aan de Colijnstraat in Breda.

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Wonen Breburg te Breda
Architect
COME_zone_ARCHITECT, Esch (Erik Heijnen)
Bouwperiode
november 2013 - april 2014
Projectcategorie
Renovatie

Onze werkzaamheden

Aan de buitenzijde zijn de raamkozijnen vervangen in nieuwe houten kozijnen met certificaat PKVW voorzien van HR++ glas en ventilatieroosters. Het achterdeurkozijn en deur zijn vervangen alsmede een geisoleerde voordeur. Het toiletraam is vervangen in een geisoleerd hardglazen klepraam. De gevels zijn nageisoleerd met gesiliconiseerde thermoparels. De kruipruimte voorzien van een laag thermoparels in een laagdikte van 195mm. De zolder van binnenuit geisoleerd met een Unidek renofastplaat 90mm. Hierbij is het gevraagde energielabel B bereikt.

Afhankelijk van de warme opnames zijn de badkamers, toiletten en keukens vervangen of aangepast. In alle badkamers is mechanische ventilatie aangebracht en de meterkasten zijn voorzien van een aardlekschakelaar. In de woningen welke nog verwarmd worden met een gaskachel is een complete cv-installatie aangelegd.

De werkzaamheden zijn tot stand gekomen aan de hand van een, samen met de co-makers, opgestelde leanplanning. Bijkomstigheid dat de gehele renovatie plaatsvond in bewoonde toestand, wat nog een extra discipline vergt.

Contactpersoon
Annette Pasveer
Commercieel manager
apasveer@debonthvanhulten.nl