icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Een mooie herbestemming bij Bank15, Spoorlaan Tilburg! ​In het centrum van Tilburg is een kantoor getransformeerd tot een bruisende hotspot waar gegeten, gedronken, gewerkt en gewinkeld kan worden.

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Magazijnkwartier BV, Tilburg

Onze werkzaamheden

Er zijn kantoren en diverse proefkeukens gerealiseerd waar starters de kans krijgen om een eigen horecabedrijf te worden. Tevens zijn er diverse onderwijslokalen in het pand gerealiseerd. Dit zorgt voor een bruisend ecosysteem waar kunstenaars, creatievelingen, studenten en bezoekers elkaar stimuleren, helpen en verder brengen.

Het pand is gestript en er zijn doorbraken gemaakt waarna de installaties compleet vernieuwd zijn en de horecaruimtes zijn voorzien van de juiste aansluitingen. Het ontwerp is gemaakt door de Bonth van Hulten en ook in eigen beheer uitgevoerd.

Kijk ook eens op de website van Bank15!

's-Hertogenbosch Helicon VMBO
Contactpersoon
Hugo Bijnen
Projectleider
hbijnen@debonthvanhulten.nl