icon-arrow-right
HomeOver onsVolkerWessels onderneming

We staan er niet alleen voor

De Bonth van Hulten bv is onderdeel van VolkerWessels Nederland bv. VolkerWessels is een Nederlands bouwconcern met een decentrale organisatievorm en zo’n 120 werkmaatschappijen. Actief in drie marktsectoren: Bouw & Vastgoed, Infrastructuur en Energie & Telecom. VolkerWessels bouwt met zo’n 15.000 medewerkers aan wonen, werken, mobiliteit en energie & telecom. Of het nu gaat om ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren of exploiteren, VolkerWessels is een onderneming die kansen benut en duurzame innovaties introduceert.

De kracht van VolkerWessels ligt in het decentrale model. Iedere werkmaatschappij is zelfstandig maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Bij integrale multidisciplinaire projecten worden de krachten gebundeld om een optimaal resultaat te bereiken.

 

De strategie van VolkerWessels is het versterken van de huidige onderneming in balans met de omgeving: veilig, integer en duurzaam. Autonome groei is het uitgangspunt waarnaast acquisities, onder voorwaarden, niet worden uitgesloten. Doel van VolkerWessels is de positie te versterken en uit te bouwen dat de onderneming een leidende positie inneemt. De basis van VolkerWessels wordt gevormd door onze medewerkers en ons management. Het is dan ook essentieel de kwaliteit van onze mensen te waarborgen en waar mogelijk te versterken.

VolkerWessels is actief op het gebied van:

*   Woningbouw

*   Utiliteitsbouw

*   Industriebouw

*   Vastgoedontwikkeling

*   Beton- en waterbouw

*   Wegenbouw

*   Netwerkinfrastructuur (kabels en leidingen)

*   Telecominfrastructuur

*   Spoorwegbouw- en onderhoud

*   Installatietechniek

*   Verkeerstechniek

*   Materieelbeheer

*   Parkmanagement

*   Bouwtoelevering

*   Advies en dienstverlening

Voor meer informatie:

VolkerWessels Nederland bv / Concern Communicatie

Podium 9, 3826 PA Amersfoort

Postbus 2767, 3800 GJ Amersfoort

tel 088-1866111

info@volkerwessels.com

www.volkerwessels.com

+