Zoeken
tivoli 10-2023 (22).JPG

Wethouder helpt een handje mee aan het Tivoli-pand aan de Oudegracht.

Voormalig poppodium Tivoli in Utrecht krijgt een nieuw leven en gaat dienen als podium voor cultuur en culinaire hotspot. Het historische karakter van het gebouw als oud Regulierenklooster en Weeshuys wordt weer herkenbaar teruggebracht. Op de verdieping van het complex komt een boetiekhotel. Het ontwerp ligt in handen van Vocus architecten bna.

Aan ons de eervolle taak om, in opdracht van Stadswaarde, dit monument te restaureren en terug te brengen in originele staat. Oude structuren zoals de kloostergang en kloostertuin worden weer zichtbaar gemaakt. Hiermee geven we een stukje historische waarde terug aan de binnenstad van Utrecht.


Gisteren vierden we de officiële start van de renovatie aan de Oudegracht. In aanwezigheid van wethouder Dennis de Vries werden de eerste luiken van het pand gehaald. Deze zullen in onze eigen werkplaats hersteld worden en dragen bij aan het herkenbare karakter van het gebouw. Vervolgens werd er een toost uitgebracht op een voorspoedige samenwerking bij het realiseren van deze bijzondere transformatie!