Zoeken

Onze Sjaak met pensioen

Op het terrein van Fort Isabella is het niet te missen, er hangt al de hele week een groot spandoek aan van onze Sjaak. Want na 32 werkzame jaren bij de Bonth van Hulten gaat Sjaak de Bonth van Hulten verlaten. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

Chronologisch_klein-429.jpg

Sjaak is als voorman de afgelopen periode werkzaam geweest bij de diverse herbestemmingsgebouwen op het Fort Isabella terrein. Dit is dan ook dé plek waar Sjaak letterlijk en figuurlijk het stokje overgeeft aan de ‘jongere’ generatie. Onze collega Menno heeft de afgelopen jaren veel van Sjaak kunnen leren en pakt het stokje graag van Sjaak over. Sjaak, je kan nu gaan genieten van je welverdiende pensioen.

Uiteraard krijgt ook Sjaak een naambordje in onze grote vergaderruimte. Het naambordje met daarin een gegrafeerde hamer, verzegeld de jarenlange verbintenis tussen Sjaak en de Bonth van Hulten. En zal worden opgehangen tussen onze andere gepensioneerde vakmannen. Sjaak, we willen je bedanken voor je fantastische inzet en nu is het tijd voor gebak!

"In vogelvlucht door de Grote Kerk"
Bekijk video
Onze Sjaak met pensioen