Zoeken

Dick met pensioen!

Bij aankomst is het niet te missen, er hangt een groot spandoek aan de buitenkant van het kantoor en binnen is niet alleen zijn werkplek maar de hele kantine versierd met posters en slingers. Want na 27 werkzame jaren bij de Bonth van Hulten gaat Dick van zijn welverdiende pensioen genieten!

fb408523-b38a-4041-939d-f990c7942cfd.jpg

Met de kennis die Dick heeft binnen het restauratievak, heeft hij inmiddels een goede naam opgebouwd. Hij wordt dan ook altijd genoemd wanneer men denkt aan een restauratiecalculator bij De Bonth van Hulten. Deze verbondenheid tussen Dick en de Bonth van Hulten, hebben we doormiddel van een naambordje in onze grote vergaderruimte verzegeld. Op een houten balk is het naambordje met daarin een gegrafeerde rekenmachine, tussen de andere gepensioneerde vakmannen vastgespijkerd.      

Dick, we willen je bedanken voor je fantastische inzet! Gelukkig zien we je na de bouwvak weer terug en blijf je voor een paar dagen in de week omdat we je nog niet kunnen missen. Geniet van je pensioen en van alle tijd met je familie!