Zoeken

De Lunetten

Eind vorig jaar zijn we druk bezig geweest met de inschrijving op een mooie uitvraag van de Gemeente Utrecht. Het restauratiewerk aan de Lunetten in Utrecht!

WhatsApp Image 2022-02-03 at 18.52.19 (2).jpeg

Onze inschrijving

We hebben hier veel tijd voor vrijgemaakt. Onze restauratie vakmensen zijn meerdere keren op locatie geweest om het werk met eigen ogen te bekijken. We hebben met onze collega’s van Gebr. Van Kessel een andere VolkerWessels werkmaatschappij, gebrainstormd over de uitdagingen voor het baggerwerk en afdammen van de muren zodat de werkzaamheden die zich onder water bevinden uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast speelt ecologie bij De Lunetten een grote rol, waarvoor we daarom ook al samen met een ecoloog hebben gekeken naar hoe we om moeten gaan met flora en fauna gedurende de werkzaamheden. Om onze constateringen, ervaringen en toe te passen werkwijze zo duidelijk mogelijk op papier te krijgen hebben we samen met House of Tenders een plan van aanpak opgesteld.

Vanaf toen was het afwachten..

Gunning!

Op de valreep van 2021 kregen we het verlossende woord: wij mogen dit prachtige werk gaan maken! Wat zijn we blij en trots! En natuurlijk delen wij dit mooie nieuws maar al te graag. Daarom geven wij vanavond samen met de Gemeente een presentatie aan de bewoners. Uiteraard kunnen hierbij vragen gesteld worden, hiervoor zijn onze voorman, gebiedsconciërge, uitvoerder, projectleider en werkvoorbereider aanwezig.

Meer weten over dit project? Bekijk hieronder het filmpje!

"In vogelvlucht door de Grote Kerk"
Bekijk video
De Lunetten in Utrecht