icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Renovatie

Renovatie is wezenlijk anders dan nieuwbouw. Het veronderstelt een andere houding, omdat je in de leefomgeving van mensen werkt. Je wilt hen zo min mogelijk overlast bezorgen. Dat is het uitgangspunt bij al onze renovatiewerken.

Opdrachtgevers als woningcorporaties en zorginstellingen werken graag samen met de Bonth van Hulten. Ze weten dat wij hun renovatieproject uitvoeren met oog voor circulair materiaalgebruik met alle respect en begrip voor bewoners en gebruikers. We communiceren helder en inlevend over wat er gaat gebeuren en doen er alles aan om hen te ontzien. En we werken LEAN, zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk achter de rug zijn. Onze gerenoveerde projecten zijn weer klaar voor een nieuwe duurzame toekomst!

Onze ervaring

Om de vraag van de opdrachtgever te kunnen beantwoorden kan de Total Cost of Ownership worden berekend, waarmee de totale kosten in beeld gebracht worden zodat het optimale vernieuwsniveau- en moment bepaald kunnen worden. Uiteraard is het uitgangspunt om de kosten voor de opdrachtgever zo laag mogelijk te houden. Ons portfolio kent inmiddels heel wat woningbouwprojecten die we in bewoonde staat hebben gerenoveerd. Tot volle tevredenheid van opdrachtgevers én bewoners. Niet in de laatste plaats vanwege de vaste contactpersoon op locatie, bij wie men altijd terecht kan.

NieuwWonen

Dé oplossing om woningen economisch te verduurzamen heet innoveren én industrialiseren. Voor VolkerWessels reden om te investeren in de ontwikkeling van het baanbrekende renovatieconcept NieuwWonen: verduurzamen vanuit een pragmatisch oogpunt en een industrieel platform en focus op kostenbeheersing.

Met de snelle en schone montage van plug and play onderdelen krijgen woningen een hoogwaardig geïsoleerde schil en een state-of-the-art technische installatie. Grondgebonden woningen transformeren in één dag van ‘past generation’ naar ‘next generation’. Duurzaam en van hoge kwaliteit. Met Nul op de Meter.

De winst van NieuwWonen

  • Het modulaire prefab renoveren zorgt voor een hoge gegarandeerde kwaliteit en een spectaculaire verkorting van de renovatietijd.
  • Minder transportbewegingen, minder bouwafval, minder CO2 uitstoot, minder hinder voor de omgeving.
  • Ongekend snel een nieuwe woning met een aangenaam en gezond binnenklimaat, eigen opwek van duurzame energie en in slimme stappen naar Nul op de Meter.

Navigator

NieuwWonen heeft een Navigator ontwikkeld speciaal voor de industriële renovatie op gebied van verduurzamen. Met deze Navigator kunnen we samen met u de best mogelijke oplossing bepalen voor uw project.

Met een aantal variabelen is het systeem in staat om een ideale configuratie voor te stellen. Niet tevreden met het aanbod? Geen probleem, alles is te wijzigen naar een concept wat voor u past. Geen vast omlijnde concepten, maar geheel flexibel. Meer weten? Neem contact op met ons.

NieuwWonen

     

Utrecht Woningrenovatie