HomeDienstenRenovatieRenovatie gebouwen

Renovatie gebouwen

Specialist in de renovatie van gebouwen

Voor het bouwen van een nieuw gebouw zijn een hele andere set aan skills nodig dan voor de renovatie van gebouwen. Zo dient er bij de renovatie van gebouwen rekening gehouden te worden met bewoners of gebruikers van het gebouw. Om de bewoners of gebruikers zo weinig mogelijk tot last te zijn, is er een strakke planning nodig. Op deze manier kunnen er zo veel mogelijk werkzaamheden in een zo kort mogelijke tijd plaatsvinden. Dit werken volgens de LEAN methode is bij de Bonth van Hulten één van onze specialiteiten. Onze ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij precies weten waar we rekening mee moeten houden tijdens de renovatie van gebouwen. Bovendien zorgen wij ervoor dat er tijdens de renovatie altijd een duidelijk aanspreekpunt aanwezig is. Wanneer u vragen heeft of last ondervindt dan kunt u hier altijd terecht. Op deze manier proberen wij u tijdens de renovatie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bouwen aan een duurzame toekomst

Naast een perfect verzorgde renovatie van uw gebouw kijken wij bij de Bonth van Hulten een stap verder. Wij denken namelijk meteen aan de toekomst. Door tijdens de renovatie van uw gebouw rekening te houden met duurzaamheidsaspecten, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf toekomstbestendig is. Vanuit wet- en regelgeving wordt de duurzaamheid van gebouwen namelijk steeds belangrijker. Door deze ontwikkelingen voor te zijn, voorkomen wij problemen in de toekomst. Op deze manier kunt u zonder zorgen genieten van uw gerenoveerde gebouw.

Verandering is vooruitgang

Bij de Bonth van Hulten voeren wij niet alleen de renovatie van uw gebouw uit, maar doen wij naderhand ook onderhoud. Bovendien begeleiden wij u in het voortraject naar de renovatie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Op deze manier heeft u genoeg aan één enkele partner die altijd voor u klaar staat.

 

Natuurlijk kunt u bij ons altijd terecht voor meer informatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze medewerkers of een kijkje nemen op onze website. Hier hebben wij tal van voorbeelden beschikbaar van projecten die wij in het verleden hebben begeleid.

+