HomeDienstenRenovatieRenovatie fabriek

Renovatie fabriek

De renovatie van uw fabriek

Bij het verbouwen van een fabriek komen andere dingen kijken dan bij het bouwen van een nieuwe fabriek. Bij het verbouwen van een fabriek mogen de werkzaamheden bijvoorbeeld niet te lang stilliggen. Elke dag dat de fabriek stilligt kost namelijk extra geld. Door zorgvuldige planning en werken volgens de LEAN-methode zorgen wij bij De Bonth van Hulten ervoor dat er zo veel mogelijk werk in zo kort mogelijke tijd kan plaatsvinden. Ondertussen hebben wij al diverse renovaties aan fabrieken uitgevoerd. Hierdoor hebben wij al veel ervaring en hebben wij een oplossing voor elk probleem. Tijdens de renovatie van uw fabriek is er constant een aanspreekpunt aanwezig die u kunt aanspreken voor al uw vragen.

De Bonth van Hulten is uw partner

De Bonth van Hulten denkt altijd aan de toekomst. Door rekening te houden met veranderende wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de maatschappij probeert De Bonth van Hulten u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij elk project wordt vandaag de dag rekening gehouden met duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat wij een zo energiezuinig mogelijke fabriek opleveren. Hier plukt u meteen de vruchten van op financieel gebied, maar ook uw stakeholders zullen blij zijn met deze ontwikkeling. De renovatie van uw fabriek levert op deze manier alleen maar voordelen voor u en uw betrokkenen op.

Laat uw fabriek renoveren

Bij De Bonth van Hulten werken wij volgens een systematische benadering. Wij werken van advisering, begeleiding en realisatie tot beheer en onderhoud. Zo wordt u tijdens de renovatie van uw fabriek geheel ontzorgt. U hoeft zich tijdens de renovatie van uw fabriek dus nergens zorgen over te maken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het renoveren van uw fabriek? Neem dan een kijkje op onze website naar onze andere projecten of neem contact op met één van onze medewerkers.

+