icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

NieuwWonen

Dé oplossing om woningen economisch te verduurzamen heet innoveren én industrialiseren.

Voor VolkerWessels reden om te investeren in de ontwikkeling van het baanbrekende renovatieconcept NieuwWonen: verduurzamen vanuit een pragmatisch oogpunt en een industrieel platform en focus op kostenbeheersing.

Met de snelle en schone montage van plug and play onderdelen krijgen woningen een hoogwaardig geïsoleerde schil en een state-of-the-art technische installatie. Grondgebonden woningen transformeren in één dag van ‘past generation’ naar ‘next generation’. Duurzaam en van hoge kwaliteit. Met Nul op de Meter.

De winst van NieuwWonen

  • Het modulaire prefab renoveren zorgt voor een hoge gegarandeerde kwaliteit en een spectaculaire verkorting van de renovatietijd.
  • Minder transportbewegingen, minder bouwafval, minder CO2 uitstoot, minder hinder voor de omgeving.
  • Ongekend snel een nieuwe woning met een aangenaam en gezond binnenklimaat, eigen opwek van duurzame energie en in slimme stappen naar Nul op de Meter.

Navigator

NieuwWonen heeft een Navigator ontwikkeld speciaal voor de industriële renovatie op gebied van verduurzamen. Met deze Navigator kunnen we samen met u de best mogelijke oplossing bepalen voor uw project.

Met een aantal variabelen is het systeem in staat om een ideale configuratie voor te stellen. Niet tevreden met het aanbod? Geen probleem, alles is te wijzigen naar een concept wat voor u past. Geen vast omlijnde concepten, maar geheel flexibel. Meer weten? Bezoek de website of neem contact op met ons.

Website NieuwWonen

NieuwWonen powered by de Bonth van Hulten

De Bonth van Hulten voert de werkzaamheden uit van het concept NieuwWonen en zijn in opdracht van Bo-Ex momenteel druk bezig met het renoveren van 84 woningen aan de Rembrandtkade in Utrecht. Meer hierover? Zie onderstaand project!

Renovatieopgave aan de Rembrandtkade in Utrecht Woningrenovatie