icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 juni 2017

VolkerWessels weer verkozen tot beste werkgever in de bouw!

De titel 'Beste werkgever in de bouw' gaat opnieuw naar VolkerWessels. Dat blijkt uit het jaarlijkse Salarisonderzoek van Cobouw en Berenschot. Het is de derde keer in vier jaar tijd dat VolkerWessels verkozen is tot beste werkgever.

Toonaangevende projecten

Uit het onderzoek blijkt dat met name toonaangevende projecten de grootste magneet voor gemotiveerd personeel zijn. Ook de bekenheid van de werkgever speelt een grote rol. Veel van de ondervraagden geven aan voor VolkerWessels te willen werken omdat ze in het verleden goed samengewerkt hebben met het bouwconcern.

 

Meest opvallende citaten van deelnemers aan het onderzoek: “Ik houd niet van prijsvechten.” “Ik wil bij een bedrijf werken dat anders met onze aarde omgaat.” En: “Ik wil bij het meest innovatieve bedrijf werken.”

Beste werkgever VW.jpg