icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 juli 2022

Smullen in Schijndel

Zo vlak voor de bouwvakantie zijn onze vakmensen, de opdrachtgever én natuurlijk de bewoners van de te renoveren woningen gisteren getrakteerd op iets lekkers.

In Schijndel renoveren we voor Woonmeij senioren appartementen naar Nul op de Meter (NOM). Voor onze mensen is dit technisch een enorme uitdaging. Maar ook de oudere bewoners ervaren de nodige overlast. Helaas is overlast bij renovatie in bewoonde staat onvermijdelijk. Daarom is het extra fijn dat er begrip is voor elkaar en de samenwerking met onze vakmensen en de bewoners zo goed verloopt. Voor ons is het dan extra leuk om de vakmensen met de bewoners eens in het zonnetje te zetten. En zeg nu zelf, hoe gezellig is het om ook buiten de werkzaamheden een praatje te maken met elkaar. Met de frietkar voor de deur, een heerlijk zonnetje en eeen gezellig gesprek zijn er allen nog maar lachende gezichten te bekennen in Schijndel. 

  

Schijndel N.O.M.-renovatie 30 appartementen