icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 januari 2021

Van prijsvraag naar proefwoning

Woningcorporaties Bo-Ex, Mitros en Portaal hebben een prijsvraag uitgeschreven voor het toepassen van verbeterde gevelisolatie. Eén van de winnende partijen zijn wij! De Bonth van Hulten gaat als proef hun oplossing op de Siriusstraat 10 te Utrecht toepassen.

We gaan nieuwe hoogwaardige goed isolerende gevelelementen plaatsen aan de buitenkant van de woning. De elementen mogen van de gemeente één jaar worden getest, daarna dienen ze verwijderd te worden. Er is bewust gekozen om de gevelelementen op een hoekwoning uit te testen en de bewoners van de woning zijn enthousiast!

De voorbereidende werkzaamheden zijn begin januari uitgevoerd, helaas heeft de Brexit ons ingehaald waardoor leveringen stagneren. Zodra de onderdelen zijn geleverd, worden de innovatieve gevelelementen geplaatst.