icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 oktober 2020

Sint Annaklooster

In opdracht van Van Renschdael restaureert en verduurzaamt De Bonth van Hulten het hoofdgebouw van het Sint Annapark in Venray.

Het hoofdgebouw kent verschillende gebouwdelen en benamingen. Nu het einde van de werkzaamheden nadert, worden de gebouwdelen steeds beter zichtbaar. Restauratiewerkzaamheden zijn door de Bonth van Hulten uitgevoerd aan de goten, houten kozijnen en de gevel van onder andere het administratiegebouw, waarbij de steiger inmiddels volledig is verdwenen. Ook bij het zusterhuis zakt de steiger steeds verder en worden de rijkversierde topgevels weer in volle glorie zichtbaar.

In samenwerking met onze partners wordt de komende tijd, de laatste hand gelegd aan het keukengebouw, de kapel en het mortuarium. Begin 2021 staat het hoofdgebouw er weer stralend bij, om opnieuw een belangrijke rol te vervullen in de Venrayse gemeenschap.