icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 juli 2021

N.O.M.-renovatie appartementen

In opdracht van woningcorporatie Woonmeij gaan wij 66 appartementen N.O.M.-renoveren in 2022. Het betreft de complexen de Oase in Schijndel en ’t Liereke in Sint-Michielsgestel.

interreg_RGB.jpg

Mustbe0

Vanuit de subsidieregeling, genaamd Interreg, zijn deze projectlocaties van Woonmeij geselecteerd om deel te nemen aan het MustBe0-programma. Dit is een Europees (financieel) ondersteuningsprogramma met als doel de markt van duurzame renovaties van gestapelde bouw (appartementen) te versterken met als streven nul op de meter (zero energy).

MustBe0 zet in op betaalbare oplossingen met potentie voor opschaling in Nederland en Noord West-Europa. Binnen dit programma is kennisdeling belangrijk en worden alle deelnemende partijen geacht hieraan bij te dragen.

De bewoners

De bewoners staan tijdens het project centraal. Afgelopen week hebben wij de bewoners leren kennen onder het genot van een lekker ijsje. De ijsjes smaakten goed en de bewoners zijn erg nieuwsgierig naar onze plannen!

  

Sint-Michielsgestel N.O.M.-renovatie 36 woningen

  

Schijndel N.O.M.-renovatie 30 appartementen