icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 april 2021

Het iconische gebouw de Ark is opgeleverd!

In het hart van Tiel staat het oude patronaatsgebouw, ook wel 'De Ark' genoemd. Een mooi grachtenpand, van grote cultuurhistorische waarde voor de stad.

In opdracht van Stichting Kleurrijk Wonen en naar ontwerp van Zecc Architecten hebben wij dit project mogen realiseren. Een bijzonder project waarbij de historische voorgevel is blijven staan en daarachter zijn 18 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. De voorgevel laten staan en daarbij ook nog een extra verdieping toevoegen vraagt om vakmanschap, aanpassingsvermogen en oplossingsgericht werken. Dankzij de fijne samenwerking met alle betrokken partijen is dit project gisteren opgeleverd naar volle tevredenheid van opdrachtgever en architect!

Bij de oplevering hebben wij Kleurrijk Wonen en Prezzent een bijzonder cadeau kunnen overhandigen, de fraaie gedenktegels, die wij ruim een jaar geleden tijdens de sloop, hebben kunnen redden. Wij wensen de bewoners veel woonplezier! 

Tiel De Ark