icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 oktober 2021

Gebouw 3 op het Fort Isabella terrein!

Op het terrein van Fort Isabella wordt hard gewerkt door onze vakmensen. Onlangs hebben wij hier gebouw 1 en 2 opgeleverd, twee voormalige legeringsgebouwen op het oude kazerne terrein, die wij getransformeerd hebben naar appartementen. Daarnaast zijn wij ook hard aan het werk met twee volledig nieuwe gebouwen (gebouw A en B) met elk 10 huurappartementen. √Čn sinds vorige week zijn we gestart met de sloopwerkzaamheden voor de transformatie van gebouw 3!

Transformatie gebouw 3

Nadat we bij het derde gebouw de sloopwerkzaamheden hebben afgerond gaan we aan de slag met de opbouw. Hiervoor gaan we de bestaande verdiepingsvloer geschikt maken voor de nieuwe woonfunctie. Er wordt nog een extra verdiepingsvloer in gebouwd om in de oude kap 2 penthouses te kunnen realiseren. De installaties voor de appartementen worden compleet nieuw aangelegd met onze partners de Wit elektra uit Drunen en Homij installaties uit Eindhoven. Rondom het gebouw wordt in opdracht van Bella Rocks een compleet nieuwe infrastructuur voorzien.

Naar verwachting zijn we met deze werkzaamheden bezig tot begin februari 2023.