icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Mijn Woning

Ons streven is u zo goed mogelijk ten dienst zijn, maak hieronder een keuze zodat u direct op de juiste plek terecht komt.

Koopwoning

Een huis kopen is een bijzonder en vooral leuk moment! In de periode die volgt na het ondertekenen van de koopovereenkomst moeten er veel keuzes worden gemaakt en kan de woning aangepast worden aan jouw wensen. Wij staan tijdens het gehele proces aan je zijde. Middels ons portaal houden wij de communicatie helder, overzichtelijk en altijd up-to-date.

Log hier in op uw communicatie portaal.

Huurwoning

Woont u in een huurwoning die wij gaan renoveren; dan kunt u via de onderstaande button inloggen op uw communicatieportaal.

Contactformulier

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul dan het formulier via de onderstaande button in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nazorgformulier

Vanzelfsprekend zijn we er ook na de oplevering voor onze klanten. Direct na de oplevering zorgen wij ervoor dat eventuele ‘nazorgpunten' snel worden verholpen. En om onze beloften met betrekking tot garantie waar te maken. Als u dat wenst, komen we daarna op vooraf bepaalde momenten nog eens langs om inspecties uit te voeren en eventuele tekortkomingen snel te verhelpen. Onze vakmensen zijn actief om uiteenlopende service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Om in contact te komen met onze afdeling nazorg verzoeken wij u vriendelijk om via de onderstaande button het nazorgformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.