HomeDienstenRestauratieRestauratie oude gebouwen

Restauratie oude gebouwen

De restauratie van oude gebouwen in goede handen

Bij de Bonth van Hulten kunnen wij garanderen dat de restauratie van uw oude gebouw in goede handen is. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dan ook een echte rot in het vak. De combinatie van onze uitstekende kennis, deskundige hulpmiddelen en hart voor het werk zorgt ervoor dat we de kwaliteit die we leveren altijd kunnen waarborgen. Doordat oude gebouwen vaak ook zeer waardevol zijn, wilt u zo weinig mogelijk risico lopen en uw eigendom toevertrouwen aan een echte expert. Wij brengen uw oude gebouw niet alleen terug in haar oude staat, maar gaan desgewenst nog een stap verder. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw oude gebouw nieuwe gebruiksfuncties krijgt. Zo krijgt u zelfs meer dan u in eerste instantie had.

Wij staan voor deskundigheid

Doordat oude gebouwen vaak over een monumentale status beschikken, komt er andere wet- en regelgeving kijken bij de restauratie ervan. Gelukkig zijn wij bij de Bonth van Hulten volledig op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele problemen die zich voor kunnen doen. Bovendien komt wijsheid met de jaren en onze 120 jaar ervaring heeft er dan ook voor gezorgd dat wij een echte expert zijn geworden op het gebied van restauratie. Dit heeft ons dan ook het certificaat opgeleverd van de ERB waardoor wij nu over een kwaliteitskeurmerk op het ISO 140001 niveau beschikken.

Interesse in de mogelijkheden?

Wij voeren restauraties uit aan verschillende types gebouwen. Wanneer het oude gebouwen betreft gaan wij extra voorzichtig te werk vanwege de gevoeligheid van deze gebouwen. Ook na het uitvoeren van de restauratie staan wij klaar voor onderhoud aan uw gebouw. Zo zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen. U kunt dus iedere avond gerust gaan slapen terwijl wij voor uw gebouw zorgen. Interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

+