HomeDienstenRestauratieMonument restaureren

Monument restaureren

De specialist voor de restauratie van monumenten

Bij De Bonth van Hulten hebben wij al meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van de restauratie van monumenten. Voor ons is geen enkele klus een probleem. Bovendien weet u zeker dat uw monument onder handen wordt genomen door een echte expert met oog voor detail. Onze medewerkers hebben echt een hart voor het vak en zijn pas tevreden wanneer de restauratie van uw monument goed verloopt. Wij streven ernaar om uw monument weer in oorspronkelijke staat op te leveren. Dit doen wij met behulp van een combinatie van moderne apparatuur en hedendaagse kennis. Zo restaureren wij al meer dan 120 jaar monumenten naar hun oorspronkelijke staat.

Volledige begeleiding tijdens de restauratie

Wij zijn niet een bedrijf dat enkel werkzaamheden uitvoert. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces van de restauratie. Zo houden wij rekening met wet- en regelgeving en plegen wij overleg met externe partijen over het restaureren van uw monument. Er dient namelijk eerst overleg gepleegd te worden met de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten en het Nationaal Restauratiefonds. Na goedkeuring beginnen wij meteen aan de restauratie van uw monument. Naderhand kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw monument.

Uw betrouwbare partner

Doordat het restaureren van monumenten als echt specialisme wordt gezien binnen de bouwwereld, zijn we erg trots op onze huidige status als restauratie aannemer. Wij willen onze kennis delen en met deze achterliggende reden nemen wij deel aan een scholingsplan. Dit heeft ons zelfs het certificaat op van de Erkenningsregeling Restauratie Bouwbedrijf. Dit certificaat voldoet aan de ISO 14001 kwaliteitskenmerken. Wanneer u met ons in zee gaat weet u dus zeker dat u met een specialist in zee gaat.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers of neem een kijkje op de rest van onze website!

+