HomeDienstenRestauratie

Restauratie

Door de hoogwaardige kwaliteit die we kunnen waarborgen onderscheidt de Bonth Van Hulten zich ook op het gebied van restauratie. Bouwkundig vakmanschap wordt er geleverd. De opdrachtgever is ervan verzekerd dat de restauratie van zijn eigendom wordt toevertrouwd aan een expert. Naast de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kennis, vakmanschap en apparatuur hebben wij hart voor het vak en zijn we alleen tevreden als uw werk in authentieke staat opgeleverd kan worden. Of het nu gaat om de restauratie van een kerk, een kasteel, een monumentaal pand of een eeuwenoude sluis, niets is ons te hoog gegrepen.  

Ga naar onze restauratieprojecten

Vakmanschap bij restauratie

Al meer dan een eeuw hebben we ervaring in het vakmanschap. We brengen (oude) gebouwen niet alleen terug in hun oorspronkelijke staat, maar zorgen er desgewenst ook voor dat nieuwe gebruiksfuncties mogelijk zijn. We begeleiden het hele restauratieproces, inclusief het overleg met de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten en het Nationaal Restauratiefonds.

Specialist als restauratie aannemer

Restaureren is een specialisme in de bouwwereld. Een specialisme waar we trots op zijn. Trots op ons vak en de reeks bijzondere gebouwen die we gerealiseerd hebben als restauratie aannemer. Om dit specialisme te kunnen waarborgen werken we voortdurend en enthousiast mee aan een scholingsplan, dat samen met de Vakgroep Restauratie, NRC, Fundeon en Restauratie Opleidingsprojecten is ontwikkeld. Het leverde ons het certificaat op van de Erkenningsregeling Restauratie Bouwbedrijf (ERB), een kwaliteitskeurmerk op het niveau van ISO 14001.

Al ruim 120 jaar ervaring

De Bonth van Hulten heeft al ruim 120 jaar ervaring als restauratie aannemer. Dit doen we voor verschillende typen gebouwen zoals kerken, villa’s, gedateerde landgoederen en monumentale gebouwen. Dit kan zijn voor winkel-, woon- of kantoorruimte. Ongeacht wat voor restauratie project u in gedachte heeft, de Bonth van Hulten begeleidt u van A tot Z.

Contact voor uw restauratieproject

Bent u opzoek naar meer informatie over het restaureren van een oud gebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies van uw restauratie aannemer.

Voorbeeld projecten

Alle restauratie projecten
+