HomeDienstenHerbestemmingHerbestemming oude gebouwen

Herbestemming oude gebouwen

De perfecte partner voor de herbestemming van oude gebouwen

De leegstand van oude gebouwen doet niemand deugd. Vaak gaat leegstand gepaard met verwaarlozing en verpaupering van het gebouw in kwestie. Verwaarlozing en verpaupering gaan op hun beurt weer gepaard met waardeverlies en dat is iets waar niemand op zit te wachten. Ook al kan het soms moeilijk zijn om een herbestemming voor oude gebouwen te vinden, toch is het zeker de moeite waard om na te denken over de toekomst van uw gebouwen. Vaak is het namelijk niet zomaar mogelijk om oude gebouwen te slopen vanwege wet- en regelgeving. De herbestemming van oude gebouwen is in dit geval een ideale oplossing. Zo voorkomt u leegstand en haalt u het maximale uit de situatie. Bij de Bonth van Hulten hebben wij naast het renoveren van oude gebouwen ook meer dan voldoende ervaring met de herbestemming van oude gebouwen. Wij vinden altijd een geschikte toepassing voor uw oude gebouw en halen altijd het maximale uit de capaciteiten van een gebouw. Zo weet u zeker dat u alle mogelijkheden benut die er zijn.

Wij denken met u mee

Naast het op ons nemen van de herbestemming van oude gebouwen, denken wij ook mee over de financiële en technische haalbaarheid van het project. Door dit allemaal op te nemen in een perfect opgesteld plan, geven wij u inzicht in de werkzaamheden en mogelijkheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waar u aan begint. Na goedkeuring van het plan, gaan onze ervaren werknemers direct voor u aan de slag zodat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw gebouw.

Kies voor een ervaren partner

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de ideale partner zijn om een samenwerking mee aan te gaan. Wij weten namelijk raad met elk probleem en hebben een passende oplossing voor elke situatie. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over problemen want wij lossen alles voor u op. Zo kunt u iedere avond met een gerust hart gaan slapen terwijl wij de herbestemming van uw oude gebouw perfect voor u uitvoeren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

+