HomeDienstenHerbestemmingHerbestemming kerk

Herbestemming kerk

De renovatie van een kerk

Het is natuurlijk doodzonde wanneer een prachtig oud gebouw zoals een kerk leeg staat. Niet alleen voor de omgeving rondom een kerk is dit nadelig, maar ook voor de kerk zelf. Het zorgt voor verwaarlozing van de kerk en vaak ook voor waardeverlies. Bij De Bonth van Hulten zijn wij gespecialiseerd in het herbestemmen van kerken. Wij hebben al voor diverse grote kerken een herbestemming gerealiseerd. Naast de herbestemming van kerken voeren wij ook regelmatig renovaties uit aan kerken.

Wij gaan verder

Wij zijn niet wat u kunt noemen een traditioneel bouwbedrijf. Bij De Bonth van Hulten gaan wij een stap verder voor onze klanten. Doordat onze herbestemmingen en renovaties vaak plaatsvinden aan oudere kostbare gebouwen, denken wij alvast een stap vooruit. Zo onderzoeken en testen wij de bouwtechnische mogelijkheden van de kerk en kijken wij naar de economische en financiële haalbaarheid. Natuurlijk dient u bij een kerk ook vaak rekening te houden met wet- en regelgeving doordat het vaak monumentale panden betreft. Bij De Bonth van Hulten zijn wij exact op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent monumentale panden. Voordat onze mensen aan de slag gaan, maken wij dan ook een uitgestippeld plan voor u waarbij we overal rekening mee houden.

De Bonth van Hulten: Specialist in het renoveren van een kerk

Na goedkeuring van ons plan gaan onze vakmensen meteen voor u aan de slag. Het renoveren van een kerk is een zorgvuldige klus die veel aandacht nodig heeft. Na oplevering dient het pand echter goed onderhouden te worden. Doordat onderhoud vaak niet goed uitgevoerd wordt, kunnen de kosten hiervoor vaak hoog oplopen. Bij De Bonth van Hulten kunnen wij u ook ondersteunen in de onderhoud van een gerenoveerde kerk. Door een langdurig contract met ons aan de te gaan houdt u de onderhoudskosten laag en kunt u uw zorgen vergeten.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over de renovatie van een kerk? Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

+