HomeDienstenHerbestemming

Herbestemmen

Oud gebouw, nieuwe toekomst

Leegstand is hét recept voor verwaarlozing en waardeverlies van een gebouw en van de omgeving. Reden genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe bestemming voor zo’n gebouw. We zijn gespecialiseerd in het herbestemmen / transformeren van gebouwen. In onze portfolio ziet u verschillende projecten waar we enorm trots op zijn.

 

De Bonth van Hulten helpt u graag mee met het toetsen en onderzoeken van de bouwtechnische mogelijkheden en de financiële en economische haalbaarheid van het betreffende gebouw. Onze dienstverlening gaat verder dan die van een traditioneel bouwbedrijf. We adviseren over en ondersteunen bij het doorlopen van formele stappen om de plannen te realiseren. Daarbij gaat het onder meer om het kennen en toepassen van de wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van erkende monumenten. Wij werken de plannen voor u uit tot een definitief plan wat door onze vakmensen uitgevoerd kan worden. Na de oplevering van uw gebouw bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand. Door gebrek aan kennis en ervaring worden de kosten vaak onnodig hoog. Om u te ontlasten kunnen wij de werkzaamheden die horen bij het beheren van uw pand overnemen in de vorm van een lange termijn onderhoudscontract.

Ga naar onze herbestemmingsprojecten.

 

 

Grootschalige restauratie haarzuilens Kasteel de Haar

Het herbestemmen van oude gebouwen

De Bonth van Hulten helpt u bij het herbestemmen van verschillende typen gebouwen in heel Nederland. Ons portfolio laat zien dat we ervaring hebben met het herbestemmen van kerken, oude gebouwen en monumentale gebouwen. Bekijk onze herbestemmingsprojecten  voor meer informatie.

 

Contact voor uw herbestemmingsproject

 

Bent u opzoek naar meer informatie over het herbestemmen van een gebouw? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op voor deskundig advies.

Voorbeeld projecten

Alle herbestemmingsprojecten
+