HomeDienstenGespecialiseerde nieuwbouw

Gespecialiseerde nieuwbouw

Onze pluspunten brengen u verder

Nieuwbouw gaat over de bouw van bedrijven, kantoren, scholen,overheidsgebouwen en woningen. De Bonth van Hulten werkt daarbij volgens dezelfde uitgangspunten. Ook hier leidt klantgerichtheid tot kostenefficiënt en duurzaam bouwen. Het resultaat van onze inzet kunt u onder meer bewonderen in het Paleiskwartier in 's-Hertogenbosch. Zo'n beetje alle woningen, appartementen en kantoren zijn daar gebouwd door de Bonth van Hulten.

Ga naar onze nieuwbouwprojecten.

PlusWonen

De Bonth van Hulten heeft, als onderdeel van VolkerWessels, bekendheid opgebouwd met het concept PlusWonen. Het zorgt bij nieuwbouw van woningen voor betaalbare maatwerkoplossingen met behoud van architectonische vrijheid. Of het nu gaat om uitbreiding of inbreiding, om kleine of grote series, appartementen of grondgebonden woningen.

 

PlusWonen is goed voor uw portemonnee en voor de wereld. Want PlusWonen is gebaseerd op duurzaamheid. Standaard presteren woningen volgens het concept PlusWonen 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven EPC-norm. En het kan nog beter, want zelfs een EPC van 0 is mogelijk. En als u vindt dat duurzaamheid meer is dan optimale energieprestaties, dan geven we u gelijk. Daarom kiezen we voor duurzaam materiaalgebruik, duurzaam samenwerken en duurzaam beheer van grondstoffen.

VolkerWessels

Omdat we onderdeel zijn van één van de grootste bouwondernemingen van Nederland, kunnen we tegen een stootje. En zijn we in staat om risicodragend te participeren in projecten. En dat kan juist in deze tijd een geruststellende gedachte zijn.

Contact voor uw gespecialiseerde nieuwbouw project

Bent u van plan om een speciaal nieuwbouw project op te gaan starten, dan kan de Bonth van Hulten u hierin adviseren. Neem  vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

+